€ 595,00
1 dag
On- & offline leren

Ondernemen met klanten; commercieel adviseren
Waarde creëren voor u en uw klanten

Waarde creëren voor uw klanten op basis van uw ondernemende en proactieve klantbenadering, zonder commercieel over te komen. Zet de volgende stap in uw ondernemende klantbenadering.

Commercieel adviseren wordt vaak geassocieerd met ‘de opdringerige verkoper’. Dat werkt in geen enkele sector en zeker niet in de financiële sector. Een ondernemende financial adviseert op basis van vertrouwen. Een proactieve en meedenkende houding wordt door klanten gewaardeerd.

Waarde creëren met uw adviezen betekent niet alleen aansluiten bij de wensen van uw klanten, maar juist ook de proactieve en meedenkende klantbenadering vorm kunnen geven om echt het verschil te maken voor uw klanten en daarmee ook uw omzet te kunnen verhogen.

 

Leerdoelen

U bent in staat om:

 • adviezen en diensten aan de man te brengen, zonder te commercieel over te komen, door de inzet van effectieve gesprekstechnieken
 • toegevoegde waarde te creëren voor uw klanten door goed aan te sluiten op hun wensen en hiermee uw omzet te verhogen
 • proactief en ondernemend met uw klanten te kunnen werken.

Bestemd voor

 • Accountant vennoot
 • Senior medewerker
 • Controleleider
 • Gevorderde assistent accountant
 • Teamleider
 • Relatiebeheerder
 • Zelfstandig assistent accountant

Opzet

Deze training kent een ‘blended aanpak’; een combinatie van on- en offline leren.

Enkele weken voorafgaand aan de training wordt de theorie aangeboden via onze learning portal. Geen uitgebreide en saaie leesdocumenten, maar interessante animaties, video’s en checklists die u op een aantrekkelijke wijze snel inzicht geven in de essentiële theorie. U wordt gevraagd deze content door te nemen en alvast enkele toepassingsopdrachten uit te voeren. Op deze wijze komt u goed voorbereid naar de training. De trainingsdag heeft dan ook een hoog praktisch en ‘doe’ gehalte.

Er wordt gewerkt in 2 workshops van ieder 3 uur met kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers. Veel persoonlijke aandacht en feedback. Daarnaast geeft deze opzet ons de mogelijkheid optimaal aan te sluiten bij uw persoonlijke business situatie en uw wensen en vragen. De inhoud van de training wordt dus voor een belangrijk deel mede door u bepaald. U zorgt voor cases uit uw praktijk, waarin aspecten naar voren komen waar u op wilt trainen.

 

Voordelen van onze blended aanpak

 • Meer rendement door een betere voorbereiding. U komt goed voorbereid en met heldere vragen naar de trainingsdag waardoor er meer verdieping plaats kan vinden.
 • De ervaring leert dat deelnemers een dergelijke opzet leuker en aantrekkelijker vinden. Deelnemers waarderen in deze opzet met name de zeer interactieve en echte doe-sessies die gericht zijn op persoonlijke leerwensen.
 • Het biedt de mogelijkheid om voor langere tijd de deelnemersgroep online te monitoren en dat zorgt voor een betere verankering in de praktijk.
 • U houdt een jaar lang toegang tot de content via de learning portal waardoor u onderdelen nog eens kunt bekijken of opfrissen.

Omvang

1 trainingsdag (van 09.00 uur tot 16.30 uur) en 2 individuele online coachingsessies van 45 minuten per sessie. Het versterken van de toepassing van het geleerde in uw praktijk staat hierbij centraal.

Overzicht

Groepsgrootte: maximaal 12
Prijs: € 595,-

Locatie

Hotel in centraal NL

Data

Deze training is volgeboekt. Nieuwe data volgen in het voorjaar van 2022.

Trainers

Theo Went
Partner at Interaction Groep

Pieter Werner
Partner at Interaction Groep

Vragen?

Voor vragen of extra informatie, stuur een mail naar info@interactiongroep.nl of bel met Conny van Vliet op 06-24405373.