€ 995,00
2 dagen
On- & offline leren

Motiverend leidinggeven voor accountants en financials

Optimale resultaten behalen met uw medewerkers, dat is de uitdaging voor iedere leidinggevende. U wilt het beste uit  uw medewerkers naar boven halen.

Hoe motiveer ik mijn medewerkers? Hoe kan ik inspelen op de individuele verschillen in mijn team? Hoe kan ik delegeren zonder de controle kwijt te raken? Hoe bevorder ik de samenwerking in het team? Hoe stuur ik op aspecten als initiatief en verantwoordelijkheid nemen? Hoe spreek ik medewerkers aan op resultaat, houding en gedrag? Hoe stuur ik op teamontwikkeling en samenwerken?

Met deze tweedaagse training vergroot u uw effectiviteit als leidinggevende.

 

Leerdoelen

U bent in staat om:

 • uw medewerkers motiverend en resultaatgericht aan te sturen zodat zij hun prestaties verbeteren
 • feedback te geven. Collega’s aan te spreken op performance, houding en gedrag
 • om te gaan met lastige situaties. Belemmerende overtuigingen en patronen te benoemen en te doorbreken
 • op een motiverende wijze te delegeren en initiatief nemend gedrag te ontwikkelen
 • flexibel verschillende leiderschapsstijlen toe te passen, afhankelijk van de situatie
 • een eenheid te maken van uw team zodat ze beter samenwerken en presteren.

Bestemd voor

 • Iedereen die leiding geeft in de operationele praktijk
 • Accountant vennoot
 • Controleleider
 • Teamleider
 • Senior medewerker

Opzet

Deze training kent een ‘blended aanpak’; een combinatie van on- en offline leren.

Enkele weken voorafgaand aan de training wordt de theorie aangeboden via onze learning portal. Geen uitgebreide en saaie leesdocumenten, maar interessante animaties, video’s en checklists die u op een aantrekkelijke wijze snel inzicht geven in de essentiële theorie. U wordt gevraagd deze content door te nemen en alvast enkele toepassingsopdrachten uit te voeren. Op deze wijze komt u goed voorbereid naar de training. De trainingsdag heeft dan ook een hoog praktisch en ‘doe’ gehalte.

Er wordt gewerkt in 2 workshops van ieder 3 uur met kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers. Veel persoonlijke aandacht en feedback. Daarnaast geeft deze opzet ons de mogelijkheid optimaal aan te sluiten bij uw persoonlijke business situatie en uw wensen en vragen. De inhoud van de training wordt dus voor een belangrijk deel mede door u bepaald. U zorgt voor cases uit uw praktijk, waarin aspecten naar voren komen waar u op wilt trainen.

 

Voordelen van onze blended aanpak

 • Meer rendement door een betere voorbereiding. U komt goed voorbereid en met heldere vragen naar de trainingsdag waardoor er meer verdieping plaats kan vinden.
 • De ervaring leert dat deelnemers een dergelijke opzet leuker en aantrekkelijker vinden. Deelnemers waarderen in deze opzet met name de zeer interactieve en echte doe-sessies die gericht zijn op persoonlijke leerwensen.
 • Het biedt de mogelijkheid om voor langere tijd de deelnemersgroep online te monitoren en dat zorgt voor een betere verankering in de praktijk.
 • U houdt een jaar lang toegang tot de content via de learning portal waardoor u onderdelen nog eens kunt bekijken of opfrissen.

Omvang

2 x 1 trainingsdag (van 09.00 uur tot 16.30 uur) en 1 online individuele coachingsessie van 45 minuten (5 tot 6 weken na de laatste trainingsdag). Het versterken van de toepassing van het geleerde in uw praktijk staat hierbij centraal.

Overzicht

Groepsgrootte: maximaal 12
Prijs: € 995,-

Locatie

Hotel in centraal NL

Data

Deze training is volgeboekt. Nieuwe data volgen in het voorjaar van 2022.

Trainers

Theo Went
Partner at Interaction Groep

Pieter Werner
Partner at Interaction Groep

Vragen?

Voor vragen of extra informatie, stuur een mail naar info@interactiongroep.nl of bel met Conny van Vliet op 06-24405373.