€ 595,00
1 dag
On- & offline leren

Masterclass Acquireren
Ik speel iedere dag een topwedstrijd, maar ik train nooit …

Ondernemerschap en acquireren is topsport. Commercieel handelen wordt vaak geassocieerd met ‘de opdringerige verkoper’. Dat werkt in geen enkele sector en zeker niet in de financiële sector. In de accountancy en financiële dienstverlening komen we vaak tot de conclusie dat succesvol zaken doen ‘people business’ is. Klanten doen voor een belangrijk deel zaken met u omdat ú het bent.

U bent degene die het verschil moet kunnen maken tijdens dit proces. Uw vaardigheden zijn dus essentieel en doorslaggevend! Dat vraagt van tijd tot tijd training. Uw technieken en tactieken aanscherpen. Dat is precies de doelstelling van deze korte masterclass. Een sessie waarin we van de eerste tot de laatste minuut praktisch werken. Trainen dus. Geen uitgebreide theorie, maar doen.

 

Leerdoelen

U bent in staat om:

 • uw organisatie op een onderscheidende wijze te presenteren
 • effectieve vaardigheden in te zetten tijdens het netwerken
 • effectieve vaardigheden in te zetten om afspraken te maken en tegenwerpingen om te buigen
 • verschillende beïnvloedingsstijlen toe te passen
 • effectief te onderhandelen.

Bestemd voor

 • Accountant vennoot
 • Relatiebeheerder
 • (Zelfstandig) assistent accountant
 • Senior medewerker

Opzet

Deze training kent een ‘blended aanpak’; een combinatie van on- en offline leren.

Enkele weken voorafgaand aan de training wordt de theorie aangeboden via onze learning portal. Geen uitgebreide en saaie leesdocumenten, maar interessante animaties, video’s en checklists die u op een aantrekkelijke wijze snel inzicht geven in de essentiële theorie. U wordt gevraagd deze content door te nemen en alvast enkele toepassingsopdrachten uit te voeren. Op deze wijze komt u goed voorbereid naar de training. De trainingsdag heeft dan ook een hoog praktisch en ‘doe’ gehalte.

Er wordt gewerkt in 2 workshops van ieder 3 uur met kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers. Veel persoonlijke aandacht en feedback. Daarnaast geeft deze opzet ons de mogelijkheid optimaal aan te sluiten bij uw persoonlijke business situatie en uw wensen en vragen. De inhoud van de training wordt dus voor een belangrijk deel mede door u bepaald. U zorgt voor cases uit uw praktijk, waarin aspecten naar voren komen waar u op wilt trainen.

 

Voordelen van onze blended aanpak

 • Meer rendement door een betere voorbereiding. U komt goed voorbereid en met heldere vragen naar de trainingsdag waardoor er meer verdieping plaats kan vinden.
 • De ervaring leert dat deelnemers een dergelijke opzet leuker en aantrekkelijker vinden. Deelnemers waarderen in deze opzet met name de zeer interactieve en echte doe-sessies die gericht zijn op persoonlijke leerwensen.
 • Het biedt de mogelijkheid om voor langere tijd de deelnemersgroep online te monitoren en dat zorgt voor een betere verankering in de praktijk.
 • U houdt een jaar lang toegang tot de content via de learning portal waardoor u onderdelen nog eens kunt bekijken of opfrissen.

Omvang

1 trainingsdag (van 9.00 uur tot 16.30 uur).

Overzicht

Groepsgrootte: maximaal 12
Prijs: € 595,-

Locatie

Hotel in centraal NL

Data

Deze training is volgeboekt. Nieuwe data volgen in het voorjaar van 2022.

Trainers

Theo Went
Partner at Interaction Groep

Pieter Werner
Partner at Interaction Groep

Vragen?

Voor vragen of extra informatie, stuur een mail naar info@interactiongroep.nl of bel met Conny van Vliet op 06-24405373.