€ 595,00
1 dag
On- & offline leren

Coaching voor Performance
Prestatiemanagement: haal het beste uit uw medewerkers

 U coacht en begeleidt medewerkers in de dagelijkse operationele praktijk. Niet alleen ‘kort cyclisch’ leidinggeven en begeleiden in de opdrachtcyclus, maar ook in de jaarcyclus. Hoe beter u in staat bent uw medewerkers te motiveren, des te beter de resultaten. U wilt het beste uit uw medewerkers naar boven halen. Prestatiemanagement betekent grip krijgen op de realisatie van gewenste doelstellingen.

Ruimte en verantwoordelijkheid geven, maar toch controle houden over de voortgang. Medewerkers kunnen stimuleren om meer initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Duidelijk zijn in het aanspreken op gedrag, houding en resultaat, zonder dat dit ten koste gaat van de onderlinge verstandhouding. Delegeren zonder de grip te verliezen. Diverse coachingstijlen tot uw beschikking hebben om aan te kunnen sluiten bij de individuele verschillen van uw teamleden.

In de training ‘Coaching voor Performance’ staan deze thema’s centraal.

 

Leerdoelen

U bent in staat om:

 • uw medewerkers resultaatgericht te coachen, zodat zij hun prestaties verbeteren
 • uw medewerkers motiverend te begeleiden in de ‘jaarcyclus’ en/of de ‘opdrachtcyclus’ door doelen te stellen, feedback te geven en te evalueren
 • diverse coachingtechnieken gericht toe te passen om het meeste uit uw medewerkers te halen
 • om te gaan met lastige situaties. Belemmerende overtuigingen en patronen te benoemen en te doorbreken
 • op een motiverende wijze te delegeren en initiatief nemend gedrag te ontwikkelen
 • flexibel verschillende coachingstijlen toe te passen, afhankelijk van de situatie.

Bestemd voor

 • Iedereen die leiding geeft in de operationele praktijk
 • Accountant vennoot
 • Controleleider
 • Teamleider
 • Senior medewerker

Opzet

Deze training kent een ‘blended aanpak’; een combinatie van on- en offline leren.

Enkele weken voorafgaand aan de training wordt de theorie aangeboden via onze learning portal. Geen uitgebreide en saaie leesdocumenten, maar interessante animaties, video’s en checklists die u op een aantrekkelijke wijze snel inzicht geven in de essentiële theorie. U wordt gevraagd deze content door te nemen en alvast enkele toepassingsopdrachten uit te voeren. Op deze wijze komt u goed voorbereid naar de training. De trainingsdag heeft dan ook een hoog praktisch en ‘doe’ gehalte.

Er wordt gewerkt in 2 workshops van ieder 3 uur met kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers. Veel persoonlijke aandacht en feedback. Daarnaast geeft deze opzet ons de mogelijkheid optimaal aan te sluiten bij uw persoonlijke business situatie en uw wensen en vragen. De inhoud van de training wordt dus voor een belangrijk deel mede door u bepaald. U zorgt voor cases uit uw praktijk, waarin aspecten naar voren komen waar u op wilt trainen.

 

Voordelen van onze blended aanpak

 • Meer rendement door een betere voorbereiding. U komt goed voorbereid en met heldere vragen naar de trainingsdag waardoor er meer verdieping plaats kan vinden.
 • De ervaring leert dat deelnemers een dergelijke opzet leuker en aantrekkelijker vinden. Deelnemers waarderen in deze opzet met name de zeer interactieve en echte doe-sessies die gericht zijn op persoonlijke leerwensen.
 • Het biedt de mogelijkheid om voor langere tijd de deelnemersgroep online te monitoren en dat zorgt voor een betere verankering in de praktijk.
 • U houdt een jaar lang toegang tot de content via de learning portal waardoor u onderdelen nog eens kunt bekijken of opfrissen.

Omvang

1 trainingsdag (van 09.00 uur tot 16.30 uur) en 1 online individuele coachingsessie van 45 minuten (5 tot 6 weken na de trainingsdag). Het versterken van de toepassing van het geleerde in uw praktijk staat hierbij centraal.

Overzicht

Groepsgrootte: maximaal 12
Prijs: € 595,-

Locatie

Hotel in centraal NL

Data

Deze training is volgeboekt. Nieuwe data volgen in het voorjaar van 2022.

Trainers

Theo Went
Partner at Interaction Groep

Pieter Werner
Partner at Interaction Groep

Vragen?

Voor vragen of extra informatie, stuur een mail naar info@interactiongroep.nl of bel met Conny van Vliet op 06-24405373.