Learning & Development

Talentontwikkeling in al haar facetten is onze passie. Learning and development, als essentieel onderdeel van talentmanagement, is onze kernactiviteit. Interaction Groep biedt schaalbare en flexibele oplossingen op verschillende niveaus op het terrein van leren en ontwikkelen. Individueel, in team- of in organisatie verband, maar altijd in de context van uw organisatie en uw organisatiedoelen.

Het ontwikkelen en implementeren van een passende leer- en ontwikkeloplossing zien wij als een partnerschip. De impact die onze oplossingen in uw organisatie teweeg kunnen brengen is altijd afhankelijk van wederzijds commitment. Interaction Groep is uw partner in performance.

Blended Learning

Duurzame leer- en ontwikkelresultaten in de praktijk vragen om een innovatieve aanpak. Of het nu gaat om leiderschapsontwikkeling, ontwikkeling van uw salesperfomance, het optimaliseren van de klantgerichtheid of het verbeteren van de interne samenwerking, om er maar een paar te noemen, de Interaction Groep blended learning aanpak is het antwoord. Interaction Groep is de autoriteit op het terrein van blended learning. Een heldere visie op leren in combinatie met de innovatie IG learning technology vormen de basis van onze succesvolle blended learning aanpak. Een ontwikkelaanpak gericht op duurzaam en meetbaar resultaat in de praktijk, gebouwd op 2 pijlers:

70-20-10 principe

Centraal in onze blended learning aanpak staat het 70-20-10 principe. Een aanpak waarbij het leren in de praktijk van de deelnemer centraal staat. Een effectieve en efficiƫnte aanpak met maximale focus op de ontwikkelbehoefte van de individuele deelnemer.

lees meer

High Impact Training

Al onze trainingstrajecten worden uitgevoerd volgens het IG High Impact Training model. Ons 4-staps High Impact Training model zorgt voor de toepassing het 70-20-10 principe. Onze digitale leeromgeving ondersteunt alle stappen in dit ontwikkelmodel. Een innovatieve aanpak die volledig in dienst staat van zichtbare en duurzame resultaatverbetering in de praktijk.

lees meer